لواشک قره قروت جنگلی فافا

اگر به خوراکی و تنقلات سالم علاقه دارید لواشک و قره قروت دو تا از خوشمزه ترین خوراکیها محسوب می شوند که لواشک جنگلی فافا یکی از انواع مختلف آن می باشد که در ایران تولید می شود.

لواشک از خوراکی های پر طرفدار است که طعم شور و ترش دارد.

لواشک خانگی در انواع مختلفی دارند که به صورت تک میوه یا چند میوه تولید می شوند و این میوه ها شامل آلو یا آلبالو، انار، سیب، زرد آلو، کیوی، هلو و غیره می باشند.

لواشک قره قروت جنگلی فافا

لواشک قره قروت جنگلی

همان طور که می دانید انواع مختلف لواشک و قره قروت مثل جنگلی مورد علاقه ی همه ی افراد از کودکان گرفته تا بزرگسالان می باشند.لواشکها و قره قروتها علاوه بر طعم و مزه ی عالی، دارای خواص زیادی هم می باشند که باعث شده این تنقلات در بین مردم روز به روز محبوب تر شوند.

لواشکها خواص ضد باکتری داشته که باعث تحریک روده می شوند و عملکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشند همچنین یبوست را درمان می کنند.لواشکها سرشار از آنتی اکسیدان هستند به همین دلیل خاصیت ضد سرطانی دارند.

لواشک به دلیل داشتن مواد معدنی و ویتامینها انرژی زا بوده و مصرف آن باعث رفع خستگی می شود.از آن جا که لواشکها از میوه های مختلف تولید می شوند منبع فراوانی از فیبر می باشند که این موضوع باعث می شود لواشک کالری کمی داشته باشد و اضافه وزن را کاهش دهد.

لواشک یک خوراکی بدون کلسترول است به همین دلیل می تواند یک میان وعده ی غذایی سالم محسوب شود.از دیگر خواص لواشک این است که به دلیل داشتن ویتامین های مختلف و همچنین فیبر زیاد، باعث پاکسازی و تقویت کبد و دفع سموم از بدن می شود.

لواشک انار به دلیل دارا بودن خواص ضد عفونی کننده و اسیدی به دفع سنگ کلیه نیز کمک می کند و باعث پیشگیری از عفونت ادراری در مردان و زنان می شود.همچنین لواشک باعث کاهش تب، تنظیم ضربان قلب و کنترل فشار خون می شود.

به دلیل وجود ویتامین دی در لواشک مصرف آن باعث استحکام استخوانها و دندانها می شود.لواشکها خاصیت ضد ویروسی داشته و تا حد زیادی برای حساسیت کودکان مفید می باشند.همچنین وجود ویتامین سی در لواشک و خاصیت سم زدایی آن به سلامت پوست و مو کمک زیادی می کند.

لواشک قره قروت جنگلی

لواشک قره قروت فافا

علاوه بر انواع لواشک مثل فافا که بسیار پرخاصیت هستند قره قروت نیز دارای خواص فوق العاده زیادی می باشد که می تواند طعم خوب آن را تکمیل کند.

از آن جا که قره قروت نوعی لبنیات است حاوی مقادیر زیادی کلسیم بوده و از نرمی استخوان کودکان و پوکی استخوان در بزرگسالان جلوگیری می کند.قره قروت حاوی اسید هایی است که از تکثیر باکتریها جلوگیری کرده و دستگاه گوارش را ضد عفونی می کند.

از خواص دیگر قره قروت این است که می توانید آن را در آب حل کنید سپس پوست سر را با آن ماساژ داده و بعد از چند دقیقه بشویید تا شوره های سرتان درمان شود.قره قروت چربی بسیار کمی دارد از این رو کسانی که رژیم هستند یا چربی خون بالایی دارند می توانند بدون نگرانی آن را مصرف کنند.

قره قروت لواشک

بهداشتی بودن قره قروت و لواشک موضوع بسیار مهمی است که باید قبل از مصرف به آن توجه زیادی شود.لواشک سالم باید به رنگ طبیعی میوه های تشکیل دهنده ی آن باشد و بو یا مزه ی ترشیدگی، کپک زدگی و سوختگی ندهد.

لواشک و قره قروتی که خریداری می کنید حتما دارای بسته بندی مناسب باشد و همچنین بر روی آنها برچسب استاندارد و تاریخ انقضا وجود داشته باشد.

در تهیه ی لواشک به صورت صنعتی، انواع میوه را شستشو داده و بعد از پختن و پوره کردن از مواد افزودنی مثل اسید های عالی و نمک برای ایجاد طعم ترش و شور و برای تنظیم طعم ترش و شیرین میوه ها از شکر، ساکارز و گلوکز استفاده می کنند.

از گذشته های دور تا به حال لواشک را به صورت خانگی نیز تهیه می کنند به این شکل که میوه ها را پس از پخته شدن له کرده و نمک به آن اضافه می کنند تا ماندگاری لواشک را زیاد کنند، سپس آن را در سینی های فلزی می ریزند و در مقابل آفتاب قرار می دهند تا خشک شود.

لواشک یک خوراکی ایرانی به شمار می آید که نام آن به دلیل شکل ورقه ای و نازک بودن از نان لواش گرفته شده است.یکی دیگر از تنقلات ترش که بسیار محبوب است قره قروت می باشد.قره قروت یا قارا یکی از انواع لبنیات است که به رنگ های مختلف مثل سفید، زرد، قهوه ای و سیاه تولید می شود.

قره قروت یک محصول محلی است که یکی از فرآورده های لبنی محسوب می شود.برای تهیه ی قره قروت، آب ماست، کشک و یا دوغ را به وسیله ی حرارت غلیظ کرده و بعد از سفت شدن بسته بندی می کنند.

این محصول خوشمزه را به عنوان چاشنی نیز همراه غذا های مختلف مثل آش قره قروت، ماهی تنوری با سس قره قروت، خورشت مرغ و غیره مصرف می کنند.برای جلوگیری از فاسد شدن و ماندگاری بیشتر قره قروت و لواشک، باید آن ها را در محیط خشک و خنک قرار داد.

قره قروت لواشک

خوردن لواشک و قره قروت در بارداری

وقتی دوران بارداری خانمها شروع می شود ویار یا تمایل بسیاری از آنها به خوردن انواع خوراکی ترش از جمله لواشک و قره قروت در بارداری بیشتر می شود.مصرف لواشک در بارداری فواید زیادی دارد که مهم ترین آنها عبارت اند از:

از آن جایی که لواشک باعث هضم بهتر غذا می شود از یبوست بارداری جلوگیری می کند.لواشک یک خوراکی بدون کلسترول است که می تواند یک میان وعده ی سالم برای خانم های باردار باشد و از افزایش وزن بیش از حد آنها جلوگیری کند.

مصرف لواشک در دوران بارداری به حفظ تعادل الکترولیت های بدن مادر کمک می کند همچنین به دلیل داشتن منبع آنتی اکسیدان، سیستم ایمنی بدن مادر را تقویت کرده و مانع از سقط جنین می شود.

لواشک سیب و قره قروت گلین

یکی از میوه هایی که در همه ی فصلها وجود دارد سیب است که مانند سایر میوه ها از آن لواشک درست می کنند و چون طعم شیرینی دارد ترکیب آن با انواع قره قروت مثل گلین بسیار خوشمزه می شود.همان طور که بیان شد رعایت بهداشت در تولید و فروش لواشک و قره قروت بسیار اهمیت دارد و در هنگام خرید باید به این موضوع توجه زیادی کرد.

لواشک سیب و قره قروت گلین

شما می توانید برای خرید انواع لواشک و قره قروتهای بهداشتی با طعم های طبیعی و بی نظیر و با قیمت مناسب، در سایت ما ثبت سفارش کنید و از کیفیت و طعم خوش محصولات ما لذت ببرید.