تن ماهی تحفه با شوید دارای محتوای خوبی از پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک می کند.
پتاسیم همراه با اسیدهای چرب امگا 3 باعث ایجاد اثر ضد التهابی می شود.
بنابراین، به کاهش فشار خون، خطر سکته مغزی و حملات قلبی کمک می کند.
تری گلیسیرید را کاهش می دهد.
طبق تحقیقات، تری گلیسیرید موجود در خون شما چربی ناسالمی است که در بدن شما در گردش است.
آنها با LDL یا کلسترول بد ارتباط دارند.
روغن طبیعی ماهی تن، HDL یا کلسترول خوب را برای مبارزه با اثرات مضر تری گلیسیرید افزایش می دهد.
سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند.
منگنز، سلنیوم، ویتامین C و روی برای بهبود سطح ایمنی ضروری هستند.
ماهی تن منبع عالی این ریزمغذی ها است. علاوه بر این، آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد برای جلوگیری از عفونت ها و کنترل متابولیسم در سطح سلولی مبارزه می کنند.
ماهی تن فواید سلامتی جامعی دارد. اجازه دهید آنها را در اینجا ارزیابی کنیم.
برای قلب سالم و از اختلالات قلبی جلوگیری می کند.
طبق یک مطالعه، مقدار زیاد اسیدهای چرب امگا 3 در ماهی تن، کلسترول بد یا کلسترول LDL را کاهش می دهد.
این کلسترول در امتداد شریان های قلب رسوب می کند و باعث آسیب می شود. امگا 3 عملکرد روان پمپاژ و گردش خون در سراسر بدن را امکان پذیر می کند.
مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم امگا 3 خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.
فشار خون را کاهش می دهد.
ممکن است خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا در هر غذایی وجود داشته باشد. غذاهای دریایی هیچ تفاوتی ندارند.
آلرژی به غذاهای دریایی یکی از شایع ترین آلرژی های غذایی است که در افراد مشاهده می شود. گونه های خاصی از ماهی، از جمله ماهی تن، ممکن است در برخی افراد واکنش آلرژیک یا آنافیلاکتیک ایجاد کنند.
ماهی تن غنی از هیستامین می تواند باعث سمیت هیستامین شود. هیستامین ترکیبی است که توسط سلول ها در پاسخ به هرگونه آسیب آلرژی یا واکنش های التهابی آزاد می شود.
علائم هیستامین مشابه آلرژی غذایی است. به صورت خس خس سینه، خارش زبان و مخاط دهان، اسهال، حالت تهوع، استفراغ ظاهر می شود. اگر واکنش مشابهی را تجربه کردید، بلافاصله به ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود گزارش دهید.
کنسرو ماهی تن ممکن است دارای مقادیری از جیوه باشد که منجر به اختلالات تولید مثلی و خودایمنی می شود. همچنین ممکن است باعث بیماری های قلبی عروقی و دیابت شود.
مادران باردار باید از ماهی تن خام به دلیل محتوای بالای جیوه آن اجتناب کنند، همچنین از آنجایی که این ماهی از مسمومیت غذایی جلوگیری می کند، باید از ماهی خام خودداری شود.
FDA دو تا سه وعده ماهی تن سبک در هفته و یک وعده در هفته ماهی تن سفید را برای محدود کردن هرگونه عوارض جانبی محتوای جیوه پیشنهاد می کند.
ماهی تن از تمام اقیانوس ها فواید سلامتی مشابهی دارند. در دسترس بودن جهانی و ارزش مواد مغذی آنها، آنها را جایگزینی استثنایی برای گوشت قرمز می کند.