خرما پیارم اهواز شیرین ترین میوه بومی است درخت خرما این میوه ها را تولید می کند که از دیرباز غذای اصلی خاورمیانه بوده است.
خرما به ویژه سرشار از ویتامین های A، B6 و K است. این ویتامین ها باعث رشد استخوان ها و بهبود سلامت چشم می شوند.
علاوه بر این، خرما حاوی کلسیم، آهن، پتاسیم، پروتئین، منگنز، منیزیم، فسفر، مس و گوگرد است که عملکرد کلی بدن را تقویت می کند.
به عنوان مثال، آنها ممکن است از بارداری سالم حمایت کنند و سطح کلسترول را تنظیم کنند.
در این مقاله به فواید خرما، انواع آن، مشخصات غذایی و دستور العمل ها می پردازیم. نگاهی بیاندازید.
اصطلاح “خرما” از کلمه یونانی “daktylos” به معنای انگشت گرفته شده است، زیرا تصور می شود خرما شبیه نوک انگشتان است.
ممکن است به تنظیم سطح کلسترول کمک کند.
یک مطالعه اسرائیلی بیان می کند که مصرف خرما، حتی توسط افراد سالم، ممکن است اثرات مفیدی بر سطح کلسترول و استرس اکسیداتیو داشته باشد.
خرما کلسترول ندارد آنها همچنین سرشار از آهن هستند و فیبر بیشتری نسبت به موز دارند.
اینکه چگونه این عوامل بر خواص تنظیم کننده کلسترول میوه تأثیر می گذارد هنوز مورد مطالعه قرار نگرفته است.
ممکن است سلامت استخوان را بهبود بخشد.
خرما سلامت استخوان را بهبود می بخشد.
اما بیشتر زنان باردار تمایل دارند غذاهای پر کالری را انتخاب کنند که مواد مغذی کمی دارند. این می تواند مشکلات طولانی مدت ایجاد کند.
خرما می تواند جایگزینی سالم باشد اگرچه کمی کالری بالایی دارند، اما بسیار غنی از مواد مغذی هستند.
شواهد حکایتی نشان می دهد که فیبر موجود در خرما ممکن است از هموروئید بارداری جلوگیری کند.
یک مطالعه اردن بیان می کند که مصرف خرما در چهار هفته گذشته قبل از زایمان ممکن است نتایج مطلوب تری داشته باشد. مطالعات بیشتری در این زمینه ضروری است.
برخی شواهد حکایتی حاکی از آن است که خرما ممکن است ماهیچه های رحم را در ماه های آخر بارداری نیز تقویت کند.
در مطالعات موش، عصاره پالپ خرما فعالیت حمل و نقل گوارشی را تحریک می کند و می تواند به درمان یبوست کمک کند.
پالپ میوه با اصلاح تنظیم زدایی از محتوای مواد معدنی که در هنگام یبوست رخ می دهد به این امر دست می یابد. فیبرهای موجود در خرما همچنین از سرطان های دستگاه گوارش جلوگیری می کند.