خرمای مروارید سیاه بم حاوی انواع مختلفی از آنتی اکسیدان ها است که ممکن است به پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، سرطان، آلزایمر و دیابت کمک کند.
ممکن است سلامت مغز را ارتقا دهد.
خوردن خرما ممکن است به بهبود عملکرد مغز کمک کند.
بر اساس یک بررسی در سال 2021 که در Clinical and Experimental Gastroenterology منتشر شده است، یک رژیم غذایی با فیبر بالا همراه با آب فراوان به حرکت اشیا در دستگاه گوارش شما کمک می کند.
بافت لطیف، نرم و جویدنی آنها آنها را به افزودنی استثنایی برای دسرها و غذاهای خوش طعم تبدیل میکند، از جمله میلههای انرژیزای شکلاتی کره بادامزمینی و خرما و کلم بروکسل لعابدار با بالزامیک.
اگرچه فرو بردن دندان در این خوراکی های شیرین ممکن است به نظر برسد که قند زیادی می خورید، خرما به طور استثنایی دارای مواد مغذی است و ممکن است چندین فواید سلامتی را به همراه داشته باشد.
بیایید نگاهی دقیق تر به پیشینه، مشخصات مواد مغذی و تحقیقات مرتبط با مصرف خرما بیندازیم.
خرما که بومی مناطق نیمه گرمسیری و گرمسیری خاورمیانه و شمال آفریقا است، میوههای خوراکی است که از گلهای زرد شکوفهای که روی درخت خرما میرویند، پدید میآیند.
خرما با قدمت 5500 تا 3000 قبل از میلاد یکی از اولین محصولاتی است که توسط انسان کشت شده است!
اسناد باستان شناسی نشان می دهد که خرما ممکن است از بین النهرین و مصر سرچشمه گرفته باشد و از آنجا به ایران، هند، لیبی و شمال آفریقا سرایت کرده باشد.
این میوه منحصر به فرد بعدها به اروپا و آمریکا معرفی شد.
بیماریهای عروقی شرایطی هستند که رگهای خونی شما را ضعیف میکنند و بر جریان خون در سراسر بدن تأثیر میگذارند.
فیبر را برای کمک به هضم شما فراهم می کند.
همانطور که در بالا ذکر شد، خرما منبع عالی فیبر است.