سنچا نوع رایج چای سبز ژاپنی و چای فله ای لاهیجان است. برخلاف چای ماچا، سنچا در زیر نور خورشید رشد میکند و ما آن را با دم کرده از کل برگهای چای مینوشیم.
در ژاپن محبوب ترین نوع چای سبز است و طعم نسبتا ملایم و رنگ سبز پررنگی دارد.
مانند همه چایهای سبز، سانچا مملو از پلیفنولها بهویژه کاتچینها است.
در واقع سنچا در مقایسه با سایر انواع چای سبز دارای بیشترین میزان این ترکیبات است.
نعناع با داشتن برخی از مشترکات با چای نعناع، طعم های منحصر به فرد خود را دارد.
از آنجایی که برگهای نعناع حاوی مقدار بسیار کمتری منتول نسبت به برگهای نعناع هستند، طعم کمی متفاوت به آن میدهد.
برای یک چیز، نعناع یک چای خنک تر و ملایم تری است و همان طعم قوی «نعناع» را ندارد. طعم لطیفی دارد که بسیار با طراوت است.
از نظر پزشکی، چای نعناع به عنوان درمان هیرسوتیسم در زنان استفاده شده است. هیرسوتیسم نوعی رشد مو است که از الگوی موهای مردانه مانند رشد روی صورت و سینه پیروی می کند.
یک کارآزمایی تصادفیسازی و کنترلشده کوچک این احتمال را نشان میدهد که نعناع میتواند به این وضعیت کمک کند، اما مطالعات بیشتری لازم است.
اگر سیاه قوی ترین چای واقعی است، پس سفید ملایم ترین است.
همچنین ممکن است گزینه خوبی برای کسانی باشد که به کافئین حساسیت دارند زیرا فقط ۲۵٪ به اندازه قهوه حاوی کافئین است.
چای سفید از گیاه کاملیا سیننسیس می آید و از تازه ترین برگ های موجود استفاده می کند.
ابتدا برگ های چای را در سنین پایین تر هنگام تهیه چای سفید می چینند.
دوم، آنها تحت پردازش مانند نورد یا اکسیداسیون قرار نمی گیرند، که طعم ملایم و سبکی به آنها می دهد.
با وجود این تفاوت ها، مشخصات غذایی و محتوای پلی فنلی چای سبز و سفید مشابه است.
چای سفید یک نوشیدنی سالم و با طراوت با همان فواید بالقوه چای سبز است.