رب گوجه ورامین یک رب بسیار غلیظ است که می توانید آن را در یک شیشه یا یک قوطی پیدا کنید.
توصیه می کنیم در صورت امکان لوله ای را انتخاب کنید، زیرا از خراب شدن رب پس از قرار گرفتن در معرض اکسیژن محافظت می کند.
رب گوجهفرنگی با پختن گوجهفرنگیها و برداشتن دانهها و آب آنها ساخته میشود تا زمانی که تنها چیزی که برای شما باقی میماند یک محصول بسیار غلیظ و غلیظ باشد که طعم و مزهی پررنگ گوجهفرنگی را به همراه دارد.
در همین حال، سس گوجه فرنگی اغلب با مقدار زیادی مواد معطر تهیه می شود و از نظر بافت نازک تر است.
از آنجایی که طعم رب گوجه فرنگی بسیار شدید است، معمولاً فقط باید از چند قاشق غذاخوری در هر دستور غذا استفاده کنید.
مثلاً برای تهیه خورش گوشت گاو کلاسیک یا پختن سس مارینارای خانگی خود.
چه قوطی یا لوله بخرید، رب گوجه فرنگی معمولاً در چهار تا شش اونس فروخته می شود.
شما همچنین می توانید آن را خودتان درست کنید تنها چیزی که نیاز دارید پنج پوند گوجه فرنگی خرد شده، روغن زیتون فوق بکر و نمک است.
هر سه ماده را در یک قابلمه بپزید تا مخلوط غلیظ شود، سپس به ظرف در بسته منتقل کنید و تا سه ماه در یخچال نگهداری کنید.
از نظر تاریخی، مارکتی میگوید که مارینارا به این صورت تعریف میشود: “به سبک دریانورد بودن.
در ناپل، اسپاگتی آلا مارینارا نوعی سس گوجهفرنگی است که با ماهی آنچوی یا ماهی تن درست میشود که جزء غذاهای دریایی را تامین میکند.
در سرتاسر ایتالیا، ممکن است سس مارینارا را پیدا کنید که با آنچوی، کیپر و زیتون درست شده است، چیزی که بسیاری از مردم به ویژه در ایالات متحده آن را به عنوان سس پوتانسکا می دانند.
یک ماده ضروری با طعم کلاسیک، این رب گوجه فرنگی مطمئنا مهمانان شما را با طعم تند گوجه فرنگی خوشحال می کند!
این رب گوجه فرنگی با داشتن گوجه فرنگی رسیده و آبدار تنها و تنها ماده تشکیل دهنده آن است، طعمی غنی و تازه دارد.
بافت صاف و متراکم آن یک غلیظ کننده عالی برای همه دستور العمل های شما می سازد و مطمئناً سس های ماکارونی و پیتزا را تقویت می کند.