خیارشور سرکه ای ترد با استفاده از بهترین مواد اولیه مرغوب و با حفظ حداکثر مواد مغذی تولید می شود.
در طول فرآوری غذای عزیز علاوه بر تلاش برای رسیدن به بهترین طعم و طعم، حفظ حداکثر مواد مغذی و سالم نگه داشتن محصولات نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.
خیارشور در ظروف فلزی و شیشه ای به وزن 700 گرم به بازار عرضه می شود.
خیارشور حاوی مقدار کمی کالری و کربوهیدرات است. اگر رژیم غذایی کم کالری دارید، می توانید آزادانه از این محصول در کنار وعده های غذایی خود استفاده کنید.
این خیار همچنین حاوی مقدار زیادی فیبر است و این ویژگی حضور آن را در یک رژیم غذایی سالم تثبیت می کند.
اگر از فشار خون بالا رنج می برید، باید حواستان به نمک مصرفی در خیارشور باشد و از مصرف زیاد آن خودداری کنید.
خیارشور حاوی ویتامین K، ویتامین A، ویتامین C، منیزیم، سدیم، فسفر، پتاسیم و آنتی اکسیدان است.
آنها همچنین حاوی باکتری های پروبیوتیک هستند که می توانند به سلامت دستگاه گوارش شما کمک کنند.
خیارشور به دلیل فرآیند تولید مدرن و استریل شده محصولی شناخته شده در بازارهای بین المللی منطقه است. طعم و کیفیت واقعی را با خیارشور تجربه کنید.
خیارشور که نوعی سبزی ترشی است با قرار دادن خیار در محلول آب نمک، سرکه و طعم های دیگر مانند فلفل، سیر و سبزی های معطر درست می شود.
برای تهیه این محصول از خیارهای کوتاه، نازک و ریز استفاده می شود.
خیارشور نوعی طعم دهنده، مخلفات یا پیش غذا در ایران و سایر کشورهای جهان است.
آنها همچنین می توانند به عنوان نوشیدنی استفاده شوند.
خیارشور حاوی مقدار کمی کالری و کربوهیدرات است.
اگر رژیم غذایی کم کالری دارید، می توانید آزادانه از این محصول در کنار وعده های غذایی خود استفاده کنید.
یک خیار شوراستاندارد حاوی 1 تا 35 کالری و حداکثر نیمی از سدیم مصرفی روزانه شماست.
آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در خیار شور و سبزیجات به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند.